Kangen water machines

Kangen water machines filteren onzuiverheden uit kraanwater en voegen vervolgens extra zuurstof en extra antioxidanten toe aan het gefilterd water. Kangen water machines zijn handig voor het ontgiften van het lichaam, maar ook bij een sneller herstel in de topsport. Klik hier om verder te lezen over de kangen water machines van Aqua4us.

ENAGIC K8 WATER IONISATOR

De Enagic K8 is de meest krachtige antioxidant kangen water machine van Enagic® – Als u op zoek bent naar een krachtig, veelzijdige machine, dan is de Enagic Leveluk K8 dat voor jou.

Ontdek meer over de Enagic K8 →

De Kangen 8 Waterfilter

LEVELUK SD501 KANGEN WATER MACHINE

Als je opzoek bent naar een waterfilter die uitermate geschikt is voor de keuken, dan zijn de SD501 modellen wat voor jou. Doordat de geheel nieuwe 5-talen leveluk sd501 platinum is voorzien van een modern ontwerp, combineert dit uitstekend met de hedendaagse keukens. Deze machine sluit u aan op je keukenkraan en genereert de 5 soorten Enagic® waters.

Uitvoeringen:

Bekijk de Leveluk SD501 platinum van Enagic® →

Bekijk de Leveluk SD501 van Enagic®

2BC848A5-7BAE-4381-99B2-665430A40AE3

Enagic Anespa DX DOUCHE WATER FILTER

Uw Home Spa-systeem

Trakteer uzelf op een rustgevende hete lente-ervaring met de ANESPA DX! Met een overvloedige stroom gemineraliseerd water en een ontspannende massagedouchekop kan uw badkamer onmiddellijk veranderen in een kalmerende warmwaterbronoase. Genereert: mineraal ionenwater voor in bad of onder de douche.

Klik verder om de douche ionisator te bestellen →

Aqua4Us Anespa DX

De kangen water machines bij Aqua4us

Kangen water komt voort uit de kangen water machines die aangeboden worden in het assortiment van Aqua4us. Wij weten hoe belangrijk een water filter systeem is bij het zuiveren van water tot goed kangen water. Met de kangen water machines wordt kraanwater door een actief koolstoffilter gehaald. Hierin worden onzuiverheden, zware metalen en pesticiden en hormonen uit het water gefilterd. Vervolgens blijven er belangrijke mineralen over in het water die ons lichaam nodig heeft om gezond te blijven. Bekijk nu het aanbod van de verschillende kangen water machines zoals: Enagic K8, Enagic Leveluk sd501 en Anespa Enagic. 

Wat is een kangen water machine?

Een kangen water machine of water ionisator filtert onzuiverheden uit kraanwater en voegt vervolgens extra zuurstof en extra antioxidanten toe aan het gefilterde water. Deze extra antioxidanten zorgen voor de afvoer van zure afvalstoffen in het lichaam. Belangrijke mineralen, die ons lichaam iedere dag nodig hebben, zoals calcium, magnesium, natrium en kalium blijven over na het filteren. Na filtering stroomt het water over platina gecoate titanium platen. Op de platen staat een elektrische lading. Door de lading van 230 watt wordt het kraanwater, wat over de platen heen stroomt, in zuur en alkalisch water gescheiden. Alkaline water heeft sterke antioxidatie eigenschappen. Een kangen water machine is daarom handig voor het ontgiften van het lichaam, maar ook bij een sneller herstel in de topsport.

De Enagic water ionisators hebben een levensduur garantie van 20 jaar!

De ontworpen kangen water machines van Enagic zijn markt leidend in de industrie van waterfilters en water ionisators. Door wetenschappelijke onderzoeken en Japans vakmanschap, heeft Enagic een hoog leidende rol in het produceren van de geschikte kangen water machines. 

Kangen water machine kopen bij Aqua 4 Us 

Bij Aqua4us is het mogelijk om een kangen water machine in verschillende modellen te kopen. Om het apparaat voor iedereen betaalbaar en toegankelijk te maken is het bij Aqua4us mogelijk in termijnen te betalen. daarnaast maken we het bij ons ook mogelijk verschillende kangen water machines met alkaline water te huren. Zo kun je zelf ervaren welke kangen water machine het beste bij je past. Momenteel maakt Aqua4us het mogelijk binnen de 1 – 6 werkdagen te leveren. Woon je in Amsterdam, Rotterdam of Almere? Dan zorgt Aqua4us ervoor dat je favoriete kangen water machine op de dagen maandag, woensdag of vrijdag geleverd is. Bestel je vanuit een andere locatie? Dan zorgt Aqua4us ervoor dat je bestelling uiterlijk dinsdag of vrijdag bezorgd wordt. 

No products in the cart.

Chat openen
1
Chat met Aqua4us
Chat met Aqua4us
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?