Enagic K8

De Enagic K8, ook wel de kangen 8 genoemd, is het nieuwste exemplaar kangen water machine wordt aangeboden door Aqua4us. Met de nieuwe krachtige 8 platina gecoate titanium platen zorgt de Enagic K8 voor een nog betere water ionisatie en verhoogd antioxidant productiepotentieel. Geniet van de kangen water machine met een bijgevoegde kangen waterzak. Dankzij de wereldwijde multi-voltage voeding en verwisselbare stekkers, kunt u gemakkelijk de kangen 8 in ieder land aansluiten. Als u op zoek bent naar een krachtig, veelzijdig apparaat, dan is de Enagic K8 kangen water machine dat voor u.

Genereert: Sterk Kangen Water® (11.0pH), Kangen Water® (8,5 – 9.5pH), neutraal water (pH van 7.0), licht zuur “Beauty” Water (4.0 – 6.0), en sterk zuur Water (2.5pH)

Levensduur en garantie 

De kangen water machines worden geleverd door Aqua4us met een fabrieksgarantie van 2 jaar plus 3 jaar extra van Aqua4us. Met zorgvuldige onderhoud en reiniging gaat de Enagic K8 levenslang mee. Op lang termijn kan het gezin van de voordelen genieten die de kangen water machines aanbieden. 

Afmetingen Enagic K8

Electrodeplaten 8
Plaatgrootte: (mm) 135 x 75
Negatieve ORP: (mV) -850
pH bereik: 2.5 – 11.5
Genereert: 7 watertypes
Wattage: (W) 230
Gewicht: (kg) 5
Afmetingen LBH: (mm) 345 x 279 x 147
Productie snelheid: (l/min) Kangen Water®: 4.5 – 7.6
Zuur Water: 1.5 – 2.6
Sterk Zuur Water: 0.6 – 1.1
Gebruiksgemak: Volledig automatisch, gebruiksvriendelijk
Talen: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Portugees,
Japans, Manderijn (display and audio)
Toepasselijke waterkwaliteit en druk Kangen drink water: dynamisch bereik in 50 kPa- 500 kPa
Waterbron aansluiting 1 aansluiting. Sluit aan op het einde van de kraan.
Reinigingsgebruik 10 seconde automatisch reinigingssysteem. Gebruiksaanwijzing op display.
Stroomvoorziening 100-240V AC 50-/60-Hz Multi-Voltage voeding,
met verwisselbare stekkermogelijkheid.
Elektrolyse versterker Oplossend additief systeem
Hervullen  Spraakinstelling of zoemer

Enagic K8 kopen bij Aqua4Us

De Enagic Leveluk K8, ook wel de Kangen 8 genoemd, is het nieuwste exemplaar Kangen water machine wordt aangeboden door Aqua4us. Met de nieuwe krachtige 8 platina gecoate titanium platen zorgt de Enagic K8 voor een nog betere water ionisatie en verhoogd antioxidant productiepotentieel. Geniet van de Kangen water machine met een bijgevoegde Kangen waterzak. Dankzij de wereldwijde multi-voltage voeding en verwisselbare stekkers, kunt u gemakkelijk de Kangen 8 in ieder land aansluiten. Als u op zoek bent naar een krachtig, veelzijdig apparaat, dan is de Enagic K8 water machine dat voor u.

Levensduur en garantie van de Enagic K8

De Kangen water machines worden geleverd door Aqua4us met een fabrieksgarantie van 5 jaar !! waarvan 2 jaar van de fabriek en 3 jaar extra garantie van Aqua4us. Met zorgvuldige onderhoud en reiniging heeft de Enagic K8 een levenslange duur. Op lange termijn kan het gezin van de voordelen genieten die de Kangen water machines aanbieden. 

Wat is een Kangen water machine? 

Een Kangen water machine wordt aangesloten aan uw kraan. De Kangen water machine filtert onzuiverheden uit het kraanwater en zet het vervolgens om naar ioniserend water. Belangrijk om te weten is dat het gezuiverde water gezonder is dan normaal gebruikelijk kraanwater. Tevens ligt het Ph gehalte van het water vele malen hoger dan normaal kraanwater. Hierdoor wordt het ook wel beschouwd als Kangen water. Het Kangen water bevat vele mineralen en antioxidanten die gezond zijn voor ons lichaam. 

Enagic K8 kopen bij Aqua4us

U kunt onze K8 al in huis hebben voor een termijnbedrag vanaf €152,50 per maand. (meerdere termijn bedragen mogelijk) vraag naar de mogelijkheden.

Bestel veilig en gemakkelijk de K8 bij Aqua4us. We maken het dan ook mogelijk online zo veilig mogelijk aankopen te doen. Als u vandaag nog besteld heeft u de Enagic K8 binnen 10 werkdagen in huis. We maken het ook mogelijk een K8 te kunnen huren. Zo kunt u optimaal genieten en ervaren van u Kangen water . De K8 is de meest veelzijdige Kangen water machine op de markt!

No products in the cart.