Anespa douche ionisator

De Anespa DX waterfilter zorgt voor een rustgevende douche ervaring. Met een overvloedige stroom gemineraliseerd water en een ontspannende massagedouchekop kan uw badkamer onmiddellijk veranderen in een kalmerende warmwaterbronoase. Genereert: mineraal ionenwater voor in bad of onder de douche.

Electrode plates: N / A
Plate size: (mm) N / A
Generates: Mineral ion water for your bath or shower
pH Range: Same as tap water
Wattage: (W) N/A
Total weight: (kg) 2,5
Dimensions W x Diameter: (mm) 130 x 346
Production rate: (l/min) 2.6
Ease of Use: Very simple to install and operate
Warranty: (years) 3
New features for DX model: cartridge containing a
greater amount of ceramic balls. New,
redesigned base for a more efficient
filter replacement process.

Anespa Enagic waterfilter kopen bij Aqua4us

Bent u op zoek naar de ideale home-spa? Dan is de Anespa waterfilter geschikt voor u. Vraag eenvoudig en snel extra informatie aan over de kangen water machines die Aqua4us kan aanbieden. Na het aanvragen van jouw favoriete Anespa Enagic water machine krijg je geheel vrijblijvend extra informatie over het douchesysteem. Wij verkopen daarnaast verschillende kangen water machines, waaronder de Enagic K8 water ionisator en de Leveluk sd501 kangen water machine.

 

Wat is een Anespa Enagic kangen water machine?

Het Anespa Enagic water systeem zuivert water. Daarnaast draagt het bij aan de ideale mogelijkheid tot het ioniseren van water. De nieuwe ANESPA DX produceert een continue stroom van gezond, geïoniseerd mineraal water. Het nieuwe, grotere ceramische filter, verwijdert bijna 100% chloor en andere schadelijke stoffen in uw leidingwater, en voegt veilig, hydraterende mineralen die gezond zijn voor je huid en haar toe. De ANESPA DX bevat een mix van natuurlijke warmwaterbron ingrediënten en mineralen die het water licht alkalisch en zeer ontspannend maakt!

Voordelen van een Anespa Enagic in huis

De home spa heeft talloze voordelen om in huis te nemen. We hebben hieronder de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet: 

  1. Verwijderd tot wel 100% aan chloor en onzuiverheden in het water. 
  2. Genereert geactiveerd alkalisch water wat zeer goed voor de huid is. 
  3. De Anespa van Enagic creëert overvloedige stroom van warm water. 
  4. De masserende douchekop draagt bij aan de ontspannende werking. 

 

Garantie bij Aqua 4 us. 

Bij Aqua 4 us stellen we onze garantie voorop. Het is niets voor niets dat we tevreden klanten hebben doormiddel van een eerlijk transparante garantie aan te bieden. De kangen water machines bij Aqua 4 us hebben een levensgarantie van 3 tot 5 jaar. 

No products in the cart.