Mijn verhaal

Hoe mijn leven 360 graden veranderde door een berichtje:

In 2017 en 2019 ben ik geopereerd aan een hernia er kwam abrupt een einde aan mijn sportieve leven! Een leven zonder sport kon ik niet accepteren en begon in maart 2020 na een lange periode van revalidatie met joggen 2 tot 3 keer per week.

Een goede vriendin van mij reageerde op mijn Facebook post die ik tijdens mijn ochtendloop had geplaatst met de vraag of het al beter met mij ging. Ik gaf aan dat het wel een heel stuk beter kon. Zij raadde mij aan een keer Kangen water uit te proberen.

Ik dacht ach.. niet geschoten is altijd mis hè! Maar na 2 weken Kangen water had ik besloten dat dit absoluut niet iets voor mij was en vertelde aan haar, dat ik geen enkele verandering ondervond. Zij heeft mij vervolgens toch nog 2 glazen Kangen water PH 9,5 laten drinken uit het apparaat. Onderweg naar huis voelde ik me duizelig en dacht dit gaat niet goed, aangezien ik diabetes heb, betekent dit meestal dat mijn suikerspiegel te laag is.

Als diabeet slik ik medicijnen om mijn suikerspiegel laag te houden. Thuis aangekomen prikte ik mijn waarde en zag ik dat de waarde 2,7 was. Dit is erg laag aangezien de waarden van een persoon zonder diabetes tussen 4.0 en 9.0 liggen. Ik kon me bijna niet voorstellen dat dit het effect van het Kangen water was. Ik besloot om toch 3 dagen geen medicijnen te slikken en mijn bloed elke dag gedurende deze periode te testen.

Werkelijk na een week zonder medicijnen en alleen Kangen water was mijn suikerspiegel 6,8 terwijl ik voorheen zonder medicatie op waardes van rond de 12 zat!! Na 7 weken zonder medicatie was mijn bloedsuikerspiegel 7.0 en zelfs mijn cholesterolgehalte is in balans.

Omdat dit water zoveel goeie voordelen heeft voor je gezondheid heb ik besloten om hier een missie van te maken, om anderen dit ook te laten ervaren. Ik ben daarom mijn eigen onderneming gestart Aqua4Us! Wil je ook weten wat Aqua4Us voor jou kan betekenen?! Vraag een vrijblijvende presentatie aan waarin alles wordt uitgelegd over ons Kangen Water en ALLE gezondheidsvoordelen voor jouw lichaam.

Of bestel nu jouw waterzak zodat je direct kan ervaren wat Kangen water voor jouw lichaam doet!

Ik gebruik geen medicatie meer en kan weer volledig sporten!

No products in the cart.