Waterfilter

Een waterfilter of ionisator filtert onzuiverheden uit kraanwater en voegt vervolgens extra zuurstof en extra antioxidanten toe aan het gefilterde water. Deze extra antioxidanten zorgen voor de afvoer van zure afvalstoffen in het lichaam. Een waterfilter is daarom handig voor het ontgiften van het lichaam, maar ook bij een sneller herstel in de topsport. Een draagbaar waterfilter is bijvoorbeeld geschikt om op reis te gaan. De ANESPA DX waterfilter is ideaal geschikt voor de badkamer. De waterfilters van Aqua 4 Us zijn geschikt voor uw hedendaagse keuken en gezin. Tot slot hebben de modellen van Aqua 4 Us een levensgarantie van 20 jaar!

DE KANGEN 8 WATERFILTER

De Kangen® 8 is de meest krachtige antioxidant waterfilter van Enagic® – Als u op zoek bent naar een krachtig, veelzijdige machine, dan is de Kangen® 8 dat voor u.

Ontdek meer over de Kangen® 8 →

De Kangen 8 Waterfilter

LEVELUK SD501 WATERFILTER (PLATINUM/WIT)

Als je opzoek bent naar een waterfilter die uitermate geschikt is voor de keuken, dan zijn de SD501 modellen wat voor jou. Doordat de geheel nieuwe 5-talen SD501 Platinum is voorzien van een modern ontwerp, combineert dit uitstekend met de hedendaagse keukens. Deze machine sluit u aan op je keukenkraan en genereert de 5 soorten Enagic® waters.

Uitvoeringen:

Bekijk de Leveluk SD501 platinum van Enagic® →

Bekijk de Leveluk SD501 van Enagic®

2BC848A5-7BAE-4381-99B2-665430A40AE3

Enagic Anespa DX - Douchefilter

Uw Home Spa-systeem

Trakteer uzelf op een rustgevende hete lente-ervaring met de ANESPA DX! Met een overvloedige stroom gemineraliseerd water en een ontspannende massagedouchekop kan uw badkamer onmiddellijk veranderen in een kalmerende warmwaterbronoase. Genereert: mineraal ionenwater voor in bad of onder de douche.

Klik verder om de douche ionisator te bestellen →

Aqua4Us Anespa DX

No products in the cart.